Viktig information

I och med den nya dataskyddsförordningen GDPR (The General Data Protection Regulation) uppdateras Midnattsropets adressregister. För att säkerställa att endast den som vill ha tidningen står med i registret, behöver vi ditt aktiva medgivande.
Bekräfta din prenumeration på pren.midnattsropet.se.

Jesus bor i mitt hjärta

Vittnesbörd av Anne-Lie Vidén


Du har ju växt upp i församlingen, tillsammans med troende föräldrar och syskon. Kan du säga när du lämnade dig åt Jesus?
-Jag vet ingen speciell stund då jag bestämde mig för att bli frälst. Jag vet att jag är det, för Jesus bor i mitt hjärta. Jag känner frid inom mig. Om jag gör något fel, så blir det jobbigt. Då ber jag till Jesus, och friden kommer tillbaka.
Du brukar vara med på torgmöten och dela ut traktater. Vad skulle du vilja säga åt en människa som du vill ska bli frälst?
-Jag vill säga att Jesus älskar dem och kan frälsa.
Vad har du för önskan inför framtiden?
-Jag vill arbeta i församlingen och tjäna Jesus.
 

Sprid Midnattsropet

Sök på midnattsropet.se

Mest lästa

Få nya uppdateringar med e-post

Antal sidvisningar