Det häftigaste är att resan med Jesus aldrig tar slut

Vittnesbörd av Annica Rodas


När blev du frälst?
-Jag har ett tufft liv bakom mig; växte upp i missbrukarhem och har också varit missbrukare själv. Men jag har alltid vetat att någon varit med mig. Började be till Jesus för sju år sedan. Jag förstod inte att det blev så svårt när jag började be; förstod inte den andliga kampen, så jag slutade. Då gick det ytterligare några jobbiga år. Men så fattade jag tillsammans med min man Hans beslutet att börja ett nytt liv med Jesus. Då öppnades dörrarna. Ena bönesvaret efter det andra fick jag uppleva. Jag blev helad från Hepatit C, till exempel. Framför allt det sista året har jag fått uppleva hur dyrbart det är med Jesus. Han riktigt håller omkring mig! Det häftigaste är, att resan med Jesus tar aldrig slut, det blir något nytt varje dag! Det är så spännande!
Vad skulle du vilja säga åt någon du vill vinna för Jesus?
-Det är väldigt individuellt att vittna. Det beror på vilken människan är som man möter. Man börjar prata, och så smyger den helige Ande in. Då lämnar jag över! Då kommer vad jag ska säga. Den helige Ande talar mjukt och stilla, han kommer med något uppmuntrande som jag inte skulle kunna komma på själv. Den helige Ande fixar ett tillfälle, och då behöver man inte känna någon oro över vad som blir sagt.
Vad har du för önskan inför framtiden?
-Jag är nu en liten början av vad Herren vill dana. Jag önskar att jag verkligen hamnar där Gud vill att jag ska vara, och att jag är lyhörd för Anden, så jag inte stänger av möjligheten att få tjäna Gud. Ända sedan jag blev frälst, ber jag ständigt: -Jesus, låt mig aldrig, aldrig släppa taget!
 

Sprid Midnattsropet

Sök på midnattsropet.se

Mest lästa

Få nya uppdateringar med e-post

Antal sidvisningar