Viktig information

I och med den nya dataskyddsförordningen GDPR (The General Data Protection Regulation) uppdateras Midnattsropets adressregister. För att säkerställa att endast den som vill ha tidningen står med i registret, behöver vi ditt aktiva medgivande.
Bekräfta din prenumeration på pren.midnattsropet.se.

- Jag har förändrats!

Vittnesbörd av Dimitrij Siskin


Jag har under tre veckor varit i mitt hemland Litauen där jag besökte en församling jag varit hos tidigare. Det var de som visade mig vägen till Jesus och när de nu träffade mig var de mycket glada över att se hur jag förändrats. Jag är väldigt glad över frälsningen. Jesus kan göra under på alla sätt och vis. Genom Guds hjälp fick jag också kontakt med min far efter många år utan att vi vetat om varandra.
 

Sprid Midnattsropet

Sök på midnattsropet.se

Mest lästa

Få nya uppdateringar med e-post

Antal sidvisningar